Signature Looks 6.0

Als echte mannen de straat opgaan,
bezitten ze de stad.
Altijd in stijl en brutaal in hun uiterlijk
beheersen hun taken met gemak.
En altijd op stipt op tijd
ze weten precies de juiste plaatsen te vinden
waar ze hun tijd nemen om het goede leven te koesteren
samen te werken met vrienden om gedachten te delen,
plezier en gelach.
Wanneer zij samen het glas heffen
en juichen om hun vriendschap
Dat is wanneer op maat gemaakte herinneringen worden gemaakt.

Het zijn deze momenten in ons leven die ons vormen.
Net als TAILOR’S
Op maat gemaakte haarverzorging en stylingsproducten.
Gemaakt voor echte mannen

Toen de TAILOR’S Grooming Masters terugkwamen van het buitenleven, toen ze de bergen beklommen, gingen ze meteen naar de stad. En natuurlijk kennen zij precies de plaatsen waar men moet zijn, de straten om te flaneren en de pleinen waar de stadsjongens elkaar ontmoeten. Dus de aktetas was gemakkelijk gevuld met gekrabbelde technieken vol vakmanschap en expertise, net als altijd gericht op de speciale behoeften van mannen haar en baard stijl. Zittend in de kroeg en hun krachten en kennis op tafel leggend kwamen de nieuwste classy, ambachtelijke en gloednieuwe Signature Looks uit. De nieuwste TAILOR’S Grooming-collectie, gepresenteerd vanuit het hart van de stedelijke metropool, komt hier: URBAN STREETZ!

Kapsels die altijd in stijl zijn, in welke grote stad je ook komt – ons team van Men’s Grooming-experts heeft de juiste dandy looks voor je samengesteld.

En of uw baard nu in vorm moet blijven tijdens een zuipavond of er netjes uit moet zien voor een pitchmeeting, de technieken en knowhow van onze Grooming Masters in combinatie met de kwaliteit en prestaties van de onnavolgbare TAILOR’S Grooming-producten zullen u de gedurfde look geven.

Tijdloze, classy kapsels of moderne, ambachtelijke looks – echte mannen bepalen zelf wat ze willen. En met die passie, plezier en vriendschap gestyled met de kwaliteit van TAILOR’S Grooming bent u degene die de stad op een dappere manier rood kleurt.

URBAN STREETZ – geraffineerd, stijlvol en op de polsslag van de stad. Ga de straat op en ervaar de nieuwste Signature Looks van TAILOR’S Grooming en u zult zeker de stad beheersen.

Enjoy your ride and CHEERS!